Putsa fönster utan medel och skrapa

Jodå, det går alldeles utmärkt. Det enda jag behöver för att putsa fönster är en hink med varmt vatten och två microfibertrasor. Är fönster och karmar väldigt smutsiga tar jag först med en annan trasa och såpavatten. Sen tar jag först med en blöt trasa och sen med en hårt vriden och vips så är fönstret rent. Ingen skrapa behövs, inget rengöringsmedel och inget eftertork med tidningspapper. Som jag förresten läste någon stans att det inte funkar som förr eftersom man inte längre använder bly i pappret. Och det tackar ju vår hälsa och natur för.
Idag har jag putsat alla fönstren i lägenheten inför flytten. För om en vecka går flytten. Och vad skönt det är att det var sista gången jag putsar dessa fönster. Fasar för att trilla ut varenda gång. Fall på nioFönstret i vardagsrummet täcker hela väggen och delas dubbelt upp för att komma åt alla sex glassidor. Hoppas på mindre läskig fönsterputsning på det nya stället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *