Dags för flytt


Om en vecka går flyttlasset. Det som ska säljas är sålt och imorgon hämtar en butik upp alla sju lådor som ska skänkas. Det är en av fördelarna med att flytta. Allt som gås igenom ordentligt och kan rensas ut. Det är dubbletter av foton och därmed tomma fotoalbum, överflödigt julpynt, koppar, glad och porslin, kläder och en massa annat. Åtta möbler har vi sålt. Vilket vi förstås inte hade behövt om lägenheten såg annorlunda ut. Men inte mig emot. Sju kartonger att skänka som jag inte ens längre minns vad de innehåller. Hoppas vi gjort av med tillräckligt mycket så att allt får plats. Och så hoppas jag att vi får nycklarna till den nya lägenheten nån dag tidigare än planerat så vi kan börja lite redan den 31e. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *