Utrensningen

För ett bra tag sen köpte jag ju boken Rensa ut och lev lättare. Lagom så att jag skulle kunna följa den vecka för vecka. Nu har det inte blivit så. Efter en del nya möbler och lite ommöblering känner jag att det är dags att rensa ut lite igen. Klädkammaren är värst. Hylla, påsar med garn och urvuxna barnkläder och leksaker på väg till bättre behövande har tagit över allt. Nu kommer vi inte längre in där. 

För att börja någon stans tömde jag och rensade ut vår lilla teakbyrå som fått flytta från hallen till vardagsrummet. Möbler i hallen blir ju lätt förvaring för sånt man inte pallar lägga på sin rätta plats. Nu gör allt det och hälften kunde kastas.  

 Visade sig passa finfint mellan matbord och soffgrupp. 

Jag gjorde dessutom en långtidslista med saker vi ska ha gjort innan årets slut. Allt ifrån att byta plats på två tavlor till att sortera och rensa ut källaren. Plus att vi ska haka på veckorna i boken igen. Önska oss lycka till. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *