Picnicen

I fredags lämnade vi bort Sixten till min mamma för på kvällen skulle vi iväg på Picnic-konsert och se Adam Evald på Victoriateatern. Första picnic-teatern för mig, trots att jag i många år tyckt att det verkar vara en förträfflig ide att kombinera inomhuspicnic med konsert. Vi mötte upp Karin, Lou, Mathilda, Marcus och Anna utanför. Bänkade oss vid våra bord och öste upp vår mat. Det var allt möjligt gott. Piroger, kronärtskockshjärtan, bröd, sallad, oliver, ost och en massa annat. Och så bubbel, vin och öl förstås.

DSC02048

Adam spelade tidigare i Forest and Crispian som vi hängt en del med, firat nyår och midsommar och lite sånt. Men Adam har vi inte sett så många gånger sen han började spela solo. Himla fint och mysigt och passade utmärkt som picnic-musik. Hans band består av en pianist, en kontrabasist, en violinist och en cellist. De kom däremot inte med på band för då lyssnade jag mest. Men hans förband däremot

DSC02049

Det var AstroMike Gordon, den här gången ensam på gitarr. Första gången vi hörde honom och vi har lyssnat en del på Spotify i veckan.

DSC02050

Efter konserten gick vi till Bullen som ligger nästan vägg i vägg och har gamla telefoner uppe vid taket. Där drack vi några glas till och sen promenerade vi hem. DSC02055

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *