Superstress

Idag har varit en så himla stressig dag. Jag hann inte med det jag egentligen skulle göra på jobb utan fick hjälpa till med alla mängder räkningar som skulle skrivas ut. Vi har ju haft stängt nu över jul och nyår. Typ 600-700 räkningar var där. Brukar vara som mest 150. Det tog två timmar att göra färdigt. Sen var det lunch. Sen ute i infon, sen mer räkningsfix och sen disken två timmar till. Idag stängde vi redan kl fem eftersom det är röd dag imorgon och jag kom inte därifrån förrän 25 min efter stängning. Folk älskar vårt bibblan och vill inte lämna. Det är ju kul, men mindre när man hade velat vara hemma en halvtimme tidigare. Sen stressade jag in om affären och sen räsercyklade hem och Sigge hade somnat, men är lite krasslig så han vaknade förstås igen. Sen var han speedad i fyra timmar och nu har jag pressat mig själv att stanna uppe ytterligare två timmar. Men nu får det räcka. Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *