Töväder

Inte mycket snö kvar längre. Vi trotsade dropparna från träden och gav oss ut i pulkabacken idag också. Sen traskade vi in till stan för att köpa lite nyårspynt och byta en skjorta till Sixten. Vi satte lite bröd på trädgrenarna till fåglarna och på vägen hem kollade vi om de hade ätit upp det. Allt var kvar. /home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/ace/2264395/files/2014/12/img_1207.jpgStannade till på lekplatsen tills Sixten blev smutsig om händerna och ville gå hem och sen kom Tina och Jörgen med barn hit och fikade. Sixten är ganska kass på det här med vänner. Han fattar liksom inte att man ska vara rädd om dem. Slår klossar i huvudet på dem, knuffas och dela med sug finns ju förstås inte över huvud taget. Slutade såklart i gråt. Fast de kramades när det var dags att gå hem, så lite kärlek finns det nog ändå.

Mellandagskvällarna tillbringas mest såhär. Om Sixten somnar i rimlig till vill säga. /home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/ace/2264395/files/2014/12/img_1204.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *