Slöa mellandagar

Alltid lika slött. Matkoma som varar till nyår. Sover tre timmar längre än vanligt. Knappt några tider att passa. Och man behöver inte fixa mat för det finns färdiga rester.

Igår var Max bror med flickvän och hans moster här på middag. Supermysigt. Glögg, paketutdelning, mat dom inte är julmat och sällskapsspel. Och dessutom fick Sixten följa med Mikael och Amanda ut i pulkabacken och mysa lite hemma hos dem innan det var dags att ses för middag. Så himla glad att det funkade så bra. Första gången han var själv med dem.

Idag var vi hos min mormor på middag. Skönt att vara bortbjuden och slippa tänka på mat och att fixa i ordning. Dessutom kan man komma lite som man är. Inte ha sina bästaste kläder och finsminkad. Fast nu hade jag ändå min nya favvoklänning som jag hade på julafton också. Det gäller att ha rymliga och bekväma kläder på sig, för man kommer aldrig därifrån ens lite hungrig. Mackor, fika, middag och efterrätt. Och så lite godis mellan om man hittar det i nån burk nån stans.

Innan vi stack till mormor testade vi att möblera om lite i vardagsrummet. Det kan ni få se nån dag. Om det blir bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *