Röda snäcktröjan

Jag håller på att virka en tröja till Sixten. Man virkar den i ett stycke och mönstret är taget från Stora boken om virkning. Den är himla rolig att virka. Lite utmaning, inte bara lika dana maskor varv ut och varv in. Och så går det snabbt också. Och eftersom den virkas i ett stycke slipper man fösta en massa trådar. Nu hoppas jag bara att garnet räcker för det här är det sista nystanet och jag har ingen aning om vad för garn det är. Har nog haft det liggandes i sex år eller nåt. Eftersom garnet inte är rätt för mönstret har jag fått höfta lite med storleken. Så nu stickar jag den till sex år och det verkar passa honom.
/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/ace/2264395/files/2014/12/img_1179.jpg/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/ace/2264395/files/2014/12/img_1181.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *