Prylhyllan

Max hade satt upp hyllan vid mina sidan sängen häromdan när jag kom hem. Så nu var det bara för mig att fylla den med fina saker.

20130415-133757.jpg
Överst från vänster står två matrjosjkor. Den första bytte jag till mig på en prylbytarkväll hos Elise och den andra har jag haft i evigheter, sen en tavla med M<3S. Ljusstaken är från Miss Juniversum. Sparbössan är från när jag var bebis med en bild på mig och mamma. Jag tror den är tom. Bubbla som jag av mamma när jag hade tagit körkort. En gång när vi var på Svaneholms slott köpte jag en slinky i stål, som jag alltid velat ha! Så den fick också en av hedersplatserna på hyllan. Lerhuvudet gjorde jag när jag gick i högstadiet. Ser ut som en rumpnisse. Klockan kan man öppna och ha fina saker i, den är också köpt på Miss Juniversum. Två Pez! Bästa godiset! Mina gamla rosa Converse från USA. Smyckeskrinet köpte jag när jag och Max var i Krakow på vår ettårsdag. Ängeln som hänger undertill har jag gjort av halmstrån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *