Vårt fortsatta liv utan tv

Nu har vi sålt vår tv, Max har sålt sin dator som vi hade kopplad till tv’n och vi har sålt vårt Wii. Ingen mer tv för oss. Det ska bli väldigt skönt! Nu slipper vi den tidstjuven. Datorn finns ju fortfarande kvar. Men är den väl avstängd tycker jag det är ganska omständligt att sätta på den. Nu stod den på efter Max när jag vaknade och då tänkte jag att jag kunde ju lika gärna blogga lite och inspireras lite till hur vi ska ändra om i vardagsrummet. För nu är vi helt befriade och kan möblera precis hur vi vill! Ska bli fantastiskt skönt. Pianot blir med största sannolikhet flyttat och vi ska skaffa nya bokhyllor. En nya matta borde vi också ha. Tror inte fläckarna skulle gå ur vår gamla slashas fastän vi tvättade den i 90. Så småningom ska vi köpa en projektor att ha i sovrummet så vi iaf kan titta på film. Det var lite jobbigt igår när vi tittade på Kick-ass på Max 17” skärm. Men det gick. Sjukt bra film by the way!

Elfa, hyllsystem. Bilden är tagen från bygghemma.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *