Bakslag

Nu är vi hemma från Stockholm igen. Kom igår eftermiddag. Och idag är jag sjuk. Gick hem från jobb efter två timmar. Inte okej att stå och snora låntagare i ansiktet när de vill ha hjälp. Jag har letat ett tag efter en serie att titta på (som inte Max vill se) och det slutade med att det blev Glee. Så jag tänkte att det blir ju perfekt och köpa med mig lite glass och annat gott på vägen hem och näsdukar!!! och bädda upp med kudde och täcke i soffan och titta på några avsnitt Glee. Tror ni inte att jag har laddat ner fel så det är The Glee Project istället!? Yepp, bara till att börja om från början igen. Jag har i alla fall lite bilder att lägga in från Stockholmsresan och Lilo måste ju ut fastän jag är förkyld… (Fast just nu verkar hon inte så intresserad av det, har gosat in huvudet helt i mitt täcke, goshunden).

Kanske borde säga att vi har haft det bra i Stockholm! Jättefint väder och mysiga dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *