Önskemål inför Stockholmsresan

Imorgon åker jag och Max till Stockholm. Det var hur längesen som helst jag var där. Typ två år sen. Innan vi skaffade Lilo iallafall. Han fick det i födelsedagspresent av mig och Per, ja, och Elin också tror jag. Igår frågade Elin vad vi ville hitta på. Per hade pratat något om ett militärmuseum och det tyckte Max lät som en bra idé, och sen ville han titta på modern konst och laga mat, för det är Elin bra på. Och sen sa jag att jag ville gå ut en kväll. Jag har aldrig varit med ute på ett riktigt bra ställe. Vi var på nån salsaklubb en gång och det var ganska kul, men inte riktigt min grej. Annars har vi bara hängt på Sjätte Tunnan… Ball, men inte varje gång. Jag hade velat gå på Gröna Lund också, men det är ju så dyrt, så vi föreslog inte det. Elin berättade att det skulle vara en gatloppis en av dagarna och det tyckte vi lät som en utmärkt idé. Och sen önskade vi oss en film och vin på fredagnatten när vi kommer upp. Jag ser fram emot det jättemycket! Ha lite MaxSofiatid. Utan hund och katter.

(Apropå katter håller vi på att vänja dem av med att vara inne i garderoben. För en dag när jag kom hem hade Lilo varit inne och rotat ut alla mina garner så de låg som ett nät över hela lägenheten. Dessutom är jag trött på håriga kläder. Jarvis klarar sig ganska bra utan garderoben. Ibland får han lite villsovaigarderoben-abstinenes. Lego däremot är en sucker för garderoben. Sitter och gråter utanför och klappar lite på dörren med sin mjuka tass. Och när man går förbi slår han en kullerbytta och kastar sig på golvet för att göra sig så söt som möjligt. Men än så länge har vi lyckats motstå deras visstärjagsötastivärldensåöppnaförmig-metoder.)

Jag kan garantera massor av bilder från Stockholm nästa vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *