Italiensk buffé och göraslutkonsert

I fredags var jag på sommarfest med biblioteksfolket. Vi var några som stack direkt till Ribban efter att vi hade slutat. Satte oss på stranden och drack lite öl. Det var den finaste sommarkvällen på väldigt länge.
Jag hade min dåliga kamera med mig så tyvärr blev det inte speciellt bra bilder. 
Här är den väldigt goda maten. Det var Italiens buffé och allt, verkligen allt på hela tallriken var helt fruktansvärt gott. Det var pasta och mozzarella och fyllda svampar och kyckling och örtcreme och quinoa och tomat och lök. Verkligen något av det godaste jag har ätit på länge! Borde kanske säga att det var på Kallis vi höll till. När vi hade ätit både buffé och efterrätt och dansat till både Pulp och Madonna gav vi oss iväg till Malmöfestivalen för att se The Arks sista konsert. 
Lite sorgligt var det ju ändå att se en av sina första idoler för sista gången. Jag har lyssnat på dem sen de släppte sin första skiva för elva år sen. Här har ni i alla fall de sista tonerna.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=d_ZPB_X9O_w]

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *