Nygammalt

Idag är jag lite glad. För igår på jobb plockade jag undan en bok som var trasig och la den till lagning. Det var fotoboken dokument Malmö som jag har velat ha sen den kom ut i bokhandeln. Tyckte det var tråkigt att en så fin bok kanske skulle kastas. Och idag låg den på kastas-hyllan. Men då nöp jag den! Så nu får den trasiga boken bo hos mig istället. Dessutom låg där en bok om Chanel på samma hylla, så jag tog den också! Tänka sig. Två böcker på samma dag! Dessutom handlar det om flera hundra kronor jag har sparat på att inte köpa dem.

20110819-160717.jpg
När jag skulle rida förra helgen var jag nere i morfars förråd för att leta efter mina gamla ridkläder. Då hittade jag maruschkafigurer som jag hade när jag var liten och en liten bok där mamma skrev ner roliga saker jag sa som liten. Min favorit är från 1 april 1990 (2 år och 4 mån): “Sofia hittade sina gamla sandaler som hon vuxit ifrån. Mamma: De är för små. Sofia konstaterar att så är fallet. Sofia: Jag kan ha dem i sommar. De växer nog.” HA så lustig jag var!

20110819-161626.jpg
Ikväll ska vi till Rudnerthuset på kräftskiva. Hattar och allt kommer det bli. Och jag har bestämt mig för att smaka kräftor för första gången. Jag har bestämt mig en gång tidigare. Men då tyckte jag det var så äckligt när de drog av ben och huvud och rygg och svans och allt. Så jag klarade inte av det. (Har lite svårt för brutna ben.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *