Veterinäsbesök no. 4

Vi var hos veterinären med Lilo idag igen. Fjärde gången sen hon blev biten förra söndagen. Börjar bli lite tjatigt att åka dit. Men hon protesterar fortfarande inte och tycker det är lika kul med varje ny veterinär hon får träffa. Men det är skönt att det är så, så hon inte blir helt aggressiv mot dem istället.

De tidigare återbesöken vi har varit på har de bara lagt om såret igen. Men nu var det skinn som höll på att dö, så de fick ta bort det och sy ihop såret på nytt = ännu en dyr operation. Men nu är det i alla fall inget öppet sår längre utan helt igensytt. Så det skulle gå snabbare för det att läka. Och hon har fortfarande bara en enkel kompress på nu och den kan vi ta av om tre dagar. Nu har vi inte fått tid förrän om 14 dagar när de ska ta bort stygnen, så förhoppningsvis läker det fint så vi slipper åka in innan dess.

Hon är så himla duktig med allt som har med det här att göra. Inga protester när man ska ta på och av kragen, inga sura miner när hon ska in i bilen (älskar iofs att åka bil så det är kanske inte så konstigt) och inte när vi ska in på djursjukhuset. Fast idag blev hon lite otålig när hon fick vänta i en timme innan vi kom in. Hon tycker så klart lite synd om sig själv, hon har väl ändå lite ont trots smärtlindring och jag hade inte heller varit speciellt nöjd om jag hade gått in och fastnat i saker med en tratt stup i kvarten. Men verkligen, bästaste hunden!

Vi räknade förresten ut att om man räknar ihop antalet veterinärsbesök vi varit på sen förra gången hon blev opererad för tumörerna i okt/nov förra året, har vi varit hos veterinären en gång i månaden. Alldeles för många gånger för en tvååring! Hädanefter vill jag bara åka till veterinären för att få henne vaccinerad!

Bara ett rent infoinlägg, inga bilder, inget kul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *