Loppisrunda

I veckan var jag, Elise och Emily på loppisrunda i stan. Insåg att allt var väldigt dyrt och konstaterade att det var väldigt tråkigt. Det är liksom hela meningen med secondhand, att det ska vara billigt (om det inte är nån gammal chanelväska eller en Bersåkopp eller nåt) och ekologiskt. Det är ju så mycket prat om att alla borde ha råd med att handla ekologiskt. Kritik mot den dyra ekologiska maten. Det är så sjukt tråkigt att det blir lika dant med kläder och prylar till hemmet. Folk kommer ju sluta köpa om det bara blir dyrare och dyrare. Just nu känns det liksom mer lönt att handla tio linnen i dålig kvalité på H&M än att köpa ett bra men dyrt  på secondhand. Till och med Myrorna som har varit ett av de billigaste ställena tidigare har blivit onödigt dyra. Har affärersägarna blivit så giriga att de måste höja priserna så mycket? Spelar roll om efterfrågan ökar, man kan väl låta priserna vara låga. Har det något att göra med att världens ekonomi ser lite dålig ut? Eller handlar det bara om efterfrågan? Tråkigt är det i alla fall! Sen var vi och fikade på “Lite Off” på Davidhallstorg. Väldigt gott och så hade de fina teckningar på väggarna av Star Warsfigurer och Elise visade upp sitt förkläde som hon köpte.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *