Lilla Kafferosteriet

I måndags var jag och Elise på Lilla Kafferosteriet och fikade. Jag drack en fruktansvärt god äpple/jordgubbsmust. De har en jättemysig bakgård som man kan sitta på. Jag hade aldrig suttit där tidigare, bara inomhus. Som förresten är lite sagolikt det med. För de har bara jättegamla och udda möbler, bara det är fint, men dessutom är allting till salu. Så man kan förälska sig i bordet man sitter och dricker kaffe vid och sen traska hem med det. Vet inte riktigt om det går till just så. Men hur som helst är det fint! Vi kollade lite i affärer och sen tog vi oss hem till Elise.

Elise föräldrars katt har blivit påkörd av en bil, så han var på djursjukhuset och skulle kanske hämtas på kvällen. Så jag skulle köra Elise dit. Men så blev det inte för han fick vara kvar över natten. Så vi tog det lugnt istället och åt middag ute i trädgården.

I deras trädgård är det fint med mycket blommor, frukt och grönsaker, ett litet växthus och i uterummet växer det vindruvor. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *