Vem fan gör något sånt?!

Vad är det för sjuka idioter vi har i Malmö. Vem får för sig att rycka nacken av en svan, hänga upp den på en stolpe och trycka en påle genom magen på den? Det är sen SVAN för guds skull!!! Vad kan den ha gjort för att provocera så mycket. Okej, de bits och de fräser, men nej… Det är absolut inte okej!

Och sen den här som blev dödad tidigare i år. Krossad med ett cementblock, hade ägg och allt och pappan som stannar kvar och vaktar sin hona och ägg. Jag blir gråtfärdig och arg! Det är inte mycket som förvånar och upprör mig, men när folk, människor, gör såhär mot djur blir jag riktigt förbannad. Djur och barn ska man låta vara!

Om jag hade fått bestämma hade de avlivats på precis samma sätt som dom har gjort mot svanarna, gärna liiiite långsammare och liiite plågsammare!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *