Re student

Den 9 juni var det fem år sen jag och Emily promenerade in till stan igen efter studentfesten för att äta frukost på första bästa öppna ställe. Resultatet blev Centralen. Nu förtiden ses vi tidigt på morgonen (eftersom den 9e inte infaller en lördag varje år, tar vi det denn närmaste helgen istället) och sen promenerar vi till Västra Hamnen, äter frukost och hittar på något kul och mysigt resten av dagen. I år blev det att ligga på stranden hela dagen. I cirka sex timmar. Utan solkräm. Ingen bra idé… Vi såg inte kloka ut när vi gick där ifrån. Och hade ont som bara den. Tomas och Emily skulle hem till mig sen och kolla på film och tills dess hade vi dragit på oss världen solsting och mådde skit båda två. Yra och illamående och huvudvärk och svinit ont över hela kroppen, dessutom frös jag jättemycket. Kändes som värsta feberfrossan. De första nätterna efter brännan kunde jag inte sova ordentligt eftersom jag vaknade varje gång jag vände mig. Nu känns det lite bättre och jag är inte riktigt lika röd längre.

 

Fotot längst till vänster i headern är förresten från första året vi hade Re Student. Då var vi vakna hela natten och höll oss vakna genom att baka bullar och dricka massor av kaffe. Vi satt på Emilys balkong tills solen gick upp och då promenerade vi in till hamnen. Det var en väldigt väldigt fin natt och morgon!

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *