Detox dag 1

Idag är första dagen på en veckas detox. Och första dagen innebär bara vätska. Så till frukost blev det varmt vatten med citron i. Fram tills nu har jag bara druckit en massa vatten. Det har funkat bra. Inte förrän nu vid fem kände jag mig hungrig. Så för att få något lite mer mättande pressade jag två äpplen som jag blandade med morotsjuice som jag köpte i en hälsokostaffär. Ganska gott. Smakar skog på nåt sätt.

20110514-171143.jpg

20110514-171158.jpg
Ska kanske koka buljong som jag kan äta ikväll. Men vi ska hem till Henrik om en stund så jag får se om jag hinner. Imorgon får jag käka frukt också. Längtar att få känns något fast i munnen. Max äter korv stroganoff. SÅ avundsjuk!

6 reaktioner på ”Detox dag 1

  1. Vännen vad är det för diet du går på??? Hur länge ska du gå på den??? Den låter väldigt konstig att man inte får äta något alls verkar det som. Är det så hälsosamt. Bryr mig bara massa om dig fina därför frågar jag:) Puss på nosen<3

    1. Detox. Inte hört talas om det? Det är ingen diet och jag ska hålla på en vecka. Men det är bara första dagen jag bara får dricka. Man rensar ut kroppen från gifter. Bara farligt om man är sjuk eller gravid.

  2. Har hört andra som gjort så och sagt att de mår jättebra efteråt. Funderar själv på att testa. Kanske på semestern. Kul och lycka till!

  3. Aha oki nä har inte direkt hört om det. Blev lite orolig att du bara drack det blir man inte mätt på. Men om det är en vecka så oki:P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *