Igelkottar

Jag gjorde chokladbulleigelkottar i lördags. Var sjukt nöjd. Formen var precis som en liten igelkott. Gick förr att hämta strössel som skulle bli taggarna, när jag kom tillbaks var hälften borta… Guess who! Lilo, den lilla saten. Visste ju inte om hon hade slickat på alla. Sen är ju dessutom kakao giftigt för hundar. Så vi kollade upp det och försökte räkna ut hur mycket hon hade fått i sig och hur mycket som skulle vara giftigt för henne beroende på hennes vikt. Gud vilket jobb och jag som inte ens är speciellt bra på matte. Hängde inte riktigt med i Max’s svängar. Jag var sur hela resten av kvällen. Max gjorde en ny halv sats så vi fick några chokladbollar ändå som var garanterat hundslemsfria. Sen var jag lite gladare. Och de fick sina taggar också. Fast de hade stått i kylen så de var helt stenhårda och inte så lätta att trycka ner strössel i. Så, tunntaggade igelkottar, men goda ändå!

2 reaktioner på ”Igelkottar

  1. Aww, de där rackarns husdjuren! Smilla har lagt beslag på min nyplanterade gräslök med vitlökssmak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *