Sommarvärme

Igår var det helt fantastiskt väder, vilket förhoppningsvis alla malmöbor märkte. Vi promenerade med Lilo in till Limhamn för att titta på Henriks utställning och där var både Markus och Per som var fin i skägg. Vi traskade ner om hamnen för att titta på Markus båt som hette Humlan och sen gick vi för att äta glass och då kom Karin, Malin och Mathilda också förbi. Sen gick vi tillbaka till Henrik igen. Vi bestämde att vi skulle ses i rönneholmsparken och grilla. Korv och bröd och rödvin.

20110423-113933.jpgNär det började bli lite kyligt gick vi upp till Henrik och fortsatte med lite öl.

20110423-114258.jpg

20110423-114310.jpg
Elin överraskade Per med att komma ner från Stockholm. Så hon stod och lurade vid kiosken när vi kom dit för att köpa lite nattamat. Han blev jätteglad och förvånad. Fint! En riktig höjdagfredag! Lilo var med hela tiden och verkar fortfarande vara helt slut. Ikväll får hon klara sig själv när vi är hos Per.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *