Det bästa hjärtat som finns

Jag har nog sagt det förr, men Jarvis dricker jättekonstigt. Han liksom bara slickar på vattnet så det stänker ut runt hela skålen. Dessutom får han fullt med vatten i ansiktet. När han har druckit klart ska han gärna försöka välta vattenslålen också.

Här kan man se vattendropparna på nosen. Och när han leker med skålen.

Han är hur som helst en väldigt konstig katt. Men också en av de bästa. Han gillar att klättra på våra axlar, han skriker när Lilo buffar honom i magen, han saglar och spinner när han luktar på tandkräm, men hoppar en halv meter bakåt när han luktar på äpple, han klappar oss i ansiktet med tassen när vi gosar med honom och så brukar han sitta på toalettstolen och titta på mig när jag sminkar mig. Hans små egenheter gör honom bara till en ännu bättre katt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *