Ugglebo

Max beställde två ugglor av mig som han skulle skicka till Elin och Maria som en försenad födelsedagspresent och som tack för deras fest som han var på i Stockholm. De två små är deras. Den lite större med pärlor är till Elise som hon fick i födelsedagspresent. Skickade den på posten. Jag hoppas hon blev glad för den. 

3 reaktioner på ”Ugglebo

  1. Tack så jättemycket för ugglan fina 🙂 Har glömt att säga tack nu skäms jag. Men den blev jättefin i min bokhylla 🙂 Måste prata mer snart pussen <3<3<3

    1. Varsågod =) Vi pratade ju lite om sista helgen i mars, men nu ser det ut som vi ska åka upp till Dalarna då med några av Max kompisar och åka skidor. Men vi kan ju se hur det bir. Annars får det bli lite längre in på våren, och det är kanske inte helt fel det heller. Kanske kan ringas i helgen och snacka lite ^^ Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *