Kärnan åker pulka

Var bortsjasad från vårt hem igår. Max skulle ha grabbhäng med kompisar som är hemma från diverse delar av världen nu över jul och nyår. Så jag begav mig till mamma och tog Lilo med mig. Det blev lite fika och lite film och lite pulkaåkning och mycket middag. Jag har inte åkt pulka på ett bra tag, så det var kul. Rasmus var också med ute och vi drog, puttade och åkte. Och trillade lite. Det som är lite tråkigare med att åka pulka när man är vuxen är att alla backar ter sig lite mindre. Det roliga slutar liksom lite snabbare än det gjorde när man åkte på berg när man var liten. Men gupp är lika kul nu och det går fortfarande snabbt nerför. Det var mysigt att få göra något bara vi tre. Som förr. Jag, mamma och Rasmus. Nu är oftast Max och Swen och resten av familjen också med. Inte för att det är något fel med det. Så måste det bli och det är fint. Speciellt eftersom vår familj och släkt alltid har varit väldigt liten. Då är det kul med lite tillökning. Men ibland är det bra att få vara bara den lilla ursprungliga kärnan. Det är väl lite som småbarnsföräldrar som måste ha lite egentid utan sina barn. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *