Julafton

Familjen var hos mormor på julafton. Jag fick mycket fina saker. Bland annat en Fjällräven ryggsäck, en grön. Max skulle fira med sin bror och pappa så vi bytte julklappar på förmiddagen. Jag ska ta en outfitbild sen där jag har på mig ALLT jag fick! Max fick en liten and av mig från Miss Juniversum. Eftersom han har velat ha ett uppstoppat djur väldigt länge och gillar änder så var denna lilla skönhet vad jag kunde sträcka mig till. Tyckte den var väldigt söt. Dessutom fick han två flaskor öl från Malmö Bryggeri.

Jag glömde min kamera hemma så de få bilder jag tog tog jag med min mobilkamera. Jag funderade först på att publicera dem, men inte när jag såg dem stora.

Lilo fick en pippingvin av mormor
Jag gav mig själv en julklapp
Den innehåll en uggleklocka

Rosetten som jag knöt till paketet hade jag i håret på kvällen sen. Fäste bara en hårklämma på den så jag enkelt kunde fästa den i håret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *