Ett God Jul från biblioteket

Fick såhär fina saker av jobbet i år.

En bok om konsten i Citytunneln
En titt inuti
Shiny balls
Minikaraffer till mjölk och socker från Eva Solo

Inte dåliga saker, jag blev väldigt glad för det! Boken fick mig att tänka på hur ovant och konstigt det känns att Malmö har en (påbörjad) tunnelbana. Det kan ju knappt kallas för tunnelbana när det vara finns tre hållplatser. Malmö är liksom en busstad eller möjligtvis en spårvagnsstad. Tunnelbana känns så storstad. I Stockholms-/Paris-/London-/NYstorlek. Inte en jämförelsevis liten stad som Malmö som man kan gå igenom på en timme. Jag får väl ta och provåka någon dag. Inte för att jag behöver, men för att det hade varit kul. Mest för att jag vill se konsten. Verkar vara väldigt fint. Jag kan ta mig in till Centralen, åka Citytunneln till Hyllie och sen ta 5an hem igen. Äh, vi får se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *