Julfest

Ikväll var det dags för  julfesten med biblioteksfolket. Var sjukt pepp när jag kom hem. Fixade och trixade med hår och kläder (provade nog sex olika outfits), tog foto och lyssnade på diverse göra-i-ordning-listor på spotify.

Hade mamma i telefonen

Vi var på museet/slottet. Väldigt fint och trevligt. Vi blev placerade efter låttitel som skulle paras ihop med artist/bord. Jag satt vid Madonna-bordet, är pinsamt dålig på Madonna-låtar och hade ingen aning om att det var hon som hörde ihop med La Isla Bonita… Sen skulle vi framföra bordets egen tolkning av artistens låt. Like a prayer= Fader vår på latin + hummande av melodi. Vi var först ut och fick dela på en ask choklad.

Bord MJ fick igång hela salen på We Are The World

Sen var Alte Kamereren där och spelade (ledsen Bleckhornen). Fullt ös.

Annie fick hålla en saxofon

Nu är jag hemma igen och har lagt beslag på hela sängen eftersom Max är i Stockholm (och jag är löjligt avundsjuk för jag vill också dit och gå på fest och se storstan lite). Men jag har bullat upp med alla kuddarna i sängen, brett ut båda täckena över hela sängen, filt och dator, så jag mår inte SÅ dåligt ändå.

Jarvis blev glad när jag kom hem, men inte så fin i blixt

Nu är kvällen slut och imorgon ska jag hem till mormor och hjälpa till och klä hennes julgran. Lite extra bra eftersom vi inte kommer ha någon gran i år (katter+hund+gran=dåligt).

Góða nótt

 

2 reaktioner på ”Julfest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *