Bak

Jag har bakat Lussebullar idag. Dom blev helt sjukt stora. Men väldigt goda. Helt perfekt saftiga. Medan degen jäste passade jag på att göra marshmallows. Men tydligen har jag inte simultankapacitet till att hålla igång två bak samtidigt. Så när degen hade rest sig över kanterna var jag inte ens halvvägs med marshmallowsen och hoppade i princip jämfota och svor åt Lilo som envisades med att ligga precis vid diskbänken. Samtidigt skulle Max laga mat. Detta går inte ihop i ett litet kök! Men det slutade bra. Max tog sig an marshmallowsen och jag fixade lussebullarna och sen hjälpte Max till att rulla bullar så vi kunde sätta oss och äta någon gång. Lite dålig planering. Men resultatet blev ju bra ändå. Marshmallowsen har jag dock inte smakat än.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *