Flickr

Har återupptäckt Flickr. Har inte lagt in något sen januari i år. Så nu får jag väl ta ett ryck och lägga in lite fler bilder. Frågar mig samtidigt varför. Jag har ju bloggen och jag lägger in bilder här. Så varför skulle jag börja använda Flickr. Bara för att det är en kul grej. Ännu en sak att kolla. Uppdatera. Engagera sig i. Mitt nästa projekt, som jag ännu inte har kommit igång med, men borde helst ha gjort det för tre år sen, är att tagga alla mina foton i Bridge, så jag hittar dem lätt. Eftersom jag har alla bilder inlagda i mappar som är döpta efter dagen de togs och inte vad de innehåller, så är det inte det lättaste att hitta en specifik bild. Jag har inte hållt på så mycket i Bridge så jag får testa mig fram lite. Ska börja ladda ner dem direkt till Bridge när jag  laddar över dem från kameran. Ja, det kommer bli ett intressant projekt. Som kommer ta en satans massa tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *