Fem flitiga fingrar på utflykt

I lördags var Flitiga Fingrar (Hembygdsgillets “syjunta”) på utflykt. Hängde med gjorde Gerd, mormor, mamma och Waltraut (och jag). Först var vi och fikade på Smen på Skramlan. Fick goda frallor med ost och skinka, och eftersom jag inte äter ost fick jag lite brieost på min istället. Och så fick vi massor av kaffe, typ så mycket vi orkade dricka.

Flitiga fingrar på Smen på Skramlan
Utsikt från bilen

Sen åkte vi till Svaneholms slott för att titta på utställningen där. Väldigt fina saker. Önskar att jag bodde i ett slott.

Svaneholms slott
Ett av rummen på slottet
En hel massa horn
Mamma hamnade i katederstolen
och läxade upp oss allesammans
Slottsgården

Jag köpte en slinky i shopen. Sån i stål som jag har önskat mig huuur länge som helst! Dessutom i en fin pappersaks i gammal stil.

Min fina slinky (har inte testat den i en trappa än)

Det var en väldigt trevlig dag och fint väder nästan hela tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *