Veterinärbesök

Vi var hos veterinären idag med Lilo för att få henne vaccinerad. Tidigare i veckan kände vi en knöl på sidan av magen för henne, precis vid spenarna. Och hon fick ett litet bitsår när hon lekte med en hund i tisdags. Så de skulle kolla på det också. Veterinären tyckte att såret såg fint ut och vi skulle fortsätta tvätta det och hålla koll på det, men knutorna verkade hon lite orolig för. Så hon sa att de borde opereras bort så snabbt som möjligt. Så nu ska vi dit på onsdag igen. Kl åtta på morgonen och hon får inte äta något eftermidnatt. Jag hoppas att det inte är något elakartat. Veterinären sa att det är ganska ovanligt på så unga hundar. Typiskt att det ska drabba just vår hund då. När vi var ute med henne för en stund var det en fågel som bajsade mig på huvudet, sjukt äckligt, men det ska ju betyda tur, så jag tänker tro på det. Och hålla tummarna på onsdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *