Vem läser en simpel vardagsblogg

Idag funderade jag lite på vem som läser min blogg? Jag vet att det inte är många och de jag vet läser den är kompisar. Jag gillar att skriva och förhoppningsvis är det någon som uppskattar det jag skriver. Just nu är jag inne i en period där jag är väldigt inspirerad att skriva ofta. Eller oftare rättare sagt. Och då hoppas jag liksom att många läser det också. Inte bara två-tre stycken. Även om jag är glad för de läsare jag har!  Så klart! Jag skriver ju bara om vad som händer i mitt liv, så det är ju inte något som berör och intresserar väldigt många. Jag skriver sällan om viktiga och aktuella ämnen. Kanske att någon blir inspirerad av mina bilder.

Nu ska jag köra hem Rasmus för att hämta bilen. Vi ska till veterinären och vaccinera Lilo imorgon bitti.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *