Working eight to eight

Ännu en sen kväll på biblioteket. Jag började klockan åtta i morse. Cyklade i mörkret med regnet smattrande i ansiktet. Slutar klockan åtta ikväll. Ännu en gång kommer jag cykla i mörker, fast nu regnar det nog inte. Det är det tråkiga (eller mysiga) med hösten, det är alltid mörkt. Fast att jobba från åtta till åtta är inget som händer varje dag, så jag tror jag ska kunna leva med det.

Jag hittade den här bloggen och blev inspirerad att kolla igenom mina gamla dagböcker. Jag vet knappt var jag har dem. Min första dagbok har jag läst hur många gånger som helst. Jag gick nog på lågstadiet när jag skrev i den. Om att jag och mormor hade hittat vårblommor i trädgårdarna och att vi lyckades komma till tio när vi spelader badminton på Öland. Det är fina minnen. Dagboken från Irland är nog den jobbigaste att läsa, har inte tittat i den sen jag var där 2007. Men jag ska leta reda på dem och läsa lite.

Nu ska jag leta böcker till Max.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *