Jarvis treårsdag

Jarvis fyllde tre år igår. Vi köpte lyxig blötmat som han (och Lego) fick äta på diskbänken och sen fick han leka lite med vatten från kranen. Han tycker det är så spännande att titta på när det stänker och när han får vattenstänk på nosen skakar han på huvudet. Han slickade i sig maten så att hälften hamnade utanför, sen fick Lego äta upp resterna. Och Lilo slickade tallriken helt ren.

Jag var ledig igår och vi skulle hitta på lite roliga saker. Men Max låg och sov halva dagen och sen blev det bara så segt att ta sig iväg. Vi skulle till en stor rastplats med Lilo vid Jägersro, men vi kom aldrig iväg, blev en lite längre promenad istället. Sen skulle vi ha målat färdigt soffbordet, men det blev inte heller av. Kanske imorgon. Vi får se.

Nu är jag på jobb, slutar kl 4. Jag lägger in lite bilder från födelsedagsfirandet när jag kommer hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *