Någon dag ska vi dit igen…

Tänkte att jag kanske skulle uppdatera att vi har kommit hem från göteborg också. Jag skriver inte så mycket mer här än att vi hade det väldigt bra och det var en rolig helg. Jag har skrivit lite mer på Hembygdsgillets blogg och där finns även lite bilder från lägret.

Idag lämnade vi in vår första deltenta på Isländskakursen. Den var inte så svår som vissa av övningarna vi har gjort. Men det var ju inte utan en del hinder. Hoppas vi blir godkända nu bara ^^(vi=jag och emily) Om någon undrar vad jag kan säga nu, så är det i princip bara í skógin er stórt hús. Typ. Och drekamamma, drekapabbi og litli graeni drekinn. Det kommer man med andra ord inte så långt på. Men jag har börjat förstå grammatiken lite grann nu, och det känns kul.

Någon dag ska vi dit igen. Och då förhoppningsvis kunna uttrycka oss också.
Nu ska jag sova lite innan en tidig jobbmorgon.

1 reaktion på ”Någon dag ska vi dit igen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *