Nya bloggar och mer sommartjafs

Först måste jag bara berätta om två bloggar (speciellt den ena) som jag totalt har fastnat i. Det var Emily som tipsade mig! Myhealth och framför allt UnderbaraClara. Den första innehåller intressant läsning, lite mattips och fina bilder. Den andra ännu lite intressantare läsning och fina bilder. Framför allt inspirerande bilder. Vill bara sätta igång och pyssla och fixa så fort jag har läst hennes blogg. Nu är hon dessutom gravid så nu blir det dessutom lite annorlunda läsning. Lägger självklart in länkarna till höger.

Men nu till lite sommarbilder. Kör på samma sätt som förra gången.

Testar en ny version med ett bildgalleri för att se om det blir bra och enklare än att infoga var bild för sig.

Imorgon ska jag hem till mormor. Frågade om Charlotte ville hänge med och överaska som i gamla dar. När vi smet hem där på rasterna i skolan.

Jag är förresten snart klar med min matta! Vävde 20 cm idag, så nu har jag bara 15 cm kvar. Tänkte sticka dit imorgon och väva klart det sista innan jag ska till mormor. Men jag får vänta med att klippa ner det tills mamma är med, för det kan jag inte själv. Jag ska iaf ta lite bilder på det imorgon när det är klart!

Nu ska jag sova lite så jag orkar gå upp imorgon.

2 reaktioner på ”Nya bloggar och mer sommartjafs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *