Magont

Hade ont i magen hela dagen igår. Tänkte först att det var för att jag hade druckit kaffe på morgonen, men det brukar inte hålla i sig hela dagen. Efter jobbet cyklade jag ut till svågertorp för att lämna tillbaks en grej i djuraffären, sen Mobilia, sen optikern och sen hem. En cykeltur på en timme är inget att rekommendera när man mår dåligt. Jag var helt slut när jag kom hem. Max hade köpt godis, men jag åt bara typ fyra bitar. Frös som fan fastän jag hade filt på mig och det visade sig att jag hade 38,2 (tror jag) i feber. Man får inte ont i magen en hel dag, feber och ont i huvudet bara för man dricker en kopp kaffe… Jag gick och la mig halv nio eller nåt. Såg inte ens hela första halvlek på Sverige-Skottland-matchen. Jag har legat och vridit och vänt på mig hela natten, vaknade kl 8 och känner mig fortfarande kass. Ingen feber idag, men ont i huvudet och magen och är helt yr. Ska iaf ringa och sjukanmäla mig sen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *