Kattskadad

Idag har Lilo börjat löpa. Efter en massa småkissande och annat förlöpstjaffs =P Offrade ett par trosor så länge och så köpte jag ett löpskydd på vägen hem från Emily/Mormor. Så nu ser hon inte lika rolig ut längre (trosorna var lila med fiskar på och det stod Cool Fish! på dom XD ). Hon verkar inte bry sig allt för mycket om det iaf.

I förmiddags rev Jarvis mig handen och på foten. Han låg och sov i fönsterkarmen när han plötsligt for upp som om någon hade skrikit honom i örat, men vi satt och tittade på tv och allt var lugnt (Lilo sov). Han var helt stel som en pinne när han landade på golvet och tittade misstänkt på oss och Lilo. Jag skulle lyfta upp honom för att lugna honom lite men då spratt han iväg och min hand om ena fot kom i vägen. Det blödde och typ två cm skinn lossnade på ett ställe. Ganska äckligt. Är inte rädd för blod eller så, men jag blev helt kallsvettig, mådde illa och blev helt skakis, sjukt! Men nu är det okej igen. Det svider lite ibland, men när jag var hemma hos mamma bytte jag från plåster till kompress och elastisk binda så nu sitter det lite bättre (svettig handflata och plåster är ingen bra kombination).

Fick rabarbersaft när jag var hos mormor. Och 6 ägg för att jag är fattig XD Synd att vi åt plättar igår och köpte ett paket ägg då…

Max installerade The Sims idag! Gissa vad jag ska göra ikväll…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *