Hälsingland

Åkte upp till Hälsingland med mamma och hundarna i tisdags förra veckan och kom hem i måndags. En väldigt mysig vecka. Lite sol, lite regn, mycket värme och ännu mer mygg. Vi badade, klippte gräs med både lie och gräsklippare, hopade i vattenspridaren och gick promenader med hundarna. Stugan ligger i Färila vid Ljusdal. Mysigt litet ställe. Lite jobbigt att det är 87 mil dit. Det tog ungefär 12 timmar att köra dit. På lördagen kom Max och Swen upp med en skåpbil med säng, vävstol, cyklar och lite annat som inte fick plats i den lilla bilen. Sen körde jag och Max hem igen på måndagen. Lilo var helt sjukt duktig både på väg och, väl där och på hemvägen. Vi stannade nog dubbelt så många gånger än vi skulle ha gjort om vi åkte själv utan hundar. Och vi stannade en timme i Medevi brunn så dom fick en ordentlig promenad. Där fick dom till och med dricka kallt och jättegott brunnsvatten som har använts i 4000 år…

Hampus och Lilo
Hundarna spanar
Lilo
Lilo passar bra i stugmiljö
Hampus
Hampus
Fina detaljer
Fina detaljer
Spisplattor
Spisplattor
Husqvarnaugn
Husqvarna
Ugn
Detaljer på ugnen
Dörrhandtag
Dörrhandtag
Ibland regnade det
Ibland regnade det
Lilo i gräset
Innan vi klippte gräsen såg det ut såhär
Hundarna
Lyckades få en bra pose med hundarna
Stugorna
Här är sovstugan och tvättstugan och en utslagen Lilo som vilar klokt nog i skuggan
Sovstugan
Sovstugan, det fanns även en stuga med kök och vardagsrum där jag och Max sov

Ja, det var i princip alla bilderna, alla bra iaf. Och utan att fylla hela sidan med bilder.

Det gick förresten bra med adoptionen. Hunden var jättesöt. Hon som skulle lämna bort honom var lite ledsen. Men dom fick skriva på papper och jag gick innan dom, skulle lämna över en massa prylar som han skulle ha med sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *