Adoption

När jag vid ett tillfälle tittade på mobilen idag när jag jobbade hade jag tre missade samtal och ett sms av Carina från hundar utan hem. Lite läskigt. Vad har nu hänt? I smset stod det att jag skulle ringa så snabbt som möjligt. Upptaget… Jag smsade Max och han hade tydligen redan pratat med henne och det var ingen fara. Hon frågade om vi ville hjälpa till med en adoption. En familj i Helsingborg skulle adoptera en hund i Malmö och dom behövde någon som kunde fixa med papperna när hunden skulle överlämnas. Jättekul! Såklart jag vill det! Så jag ska dit ikväll när familjen ska komma och hämta hunden. Jag har fått kontrakt och så som jag ska ta med som ska fyllas i. Ska kolla vad vi fyllde i när vi fick Lilo så det blir rätt. Och ringa Anja som jag pratade med sen som skickade alla papperna till mig. Jag uppdaterar senare hur det har gått.

Jag har förresten en massa bilder som jag inte har blivit färdig till att lägga in. Men det kommer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *