Mardrömmarnas mardröm

I natt drömde jag den värsta drömmen jag någonsin drömt! Som taget rakt ur den värsta slasherfilm. Jag och två till var i ett rum tillsammans med en kille som verkade lite skum. Han började med J och piskade och skar upp fotsulan. Han skar upp fingrarna på insidan och tog ut allt innehåll och fläkte ut skinnet som ett apelsinskal. Han plockade ut ögonen och petade in sina egna fingrar och sen stoppade han tillbaka ögonen igen. Förvånansvärt nog levde J även när psychot hade gjort de värsta sakerna man kan tänka sig. Efter J skulle han ge sig på mig men jag skrek att jag inte ville och istället tog han K som också blev piskad och fick fotsulorna uppskurna. Mer såg jag inte eftersom jag sprang ut ur rummet. Han sa att den som vägrade skulle få tänka att någon gång under ens liv skulle han söka upp oss och vi skulle aldrig kunna slappna av. När jag kom ut ur huset skrek jag att han håller på att döda oss. Jag ringde SOS som kom dit, jag vet inte om dom tog psychot men både J och K överlevde sjukt nog. J såg jag inte efteråt men K kom stönade och haltande förbi mig. Allt verkade så sjukt verkligt och när jag vaknade kändes det som om jag hade varit med om det på riktigt. Hoppas att jag inte drömmer sanndrömmar…

Till ngt helt annat. Jag var på arbetsintervju idag. Det kändes bra. Imorgon får jag reda på om jag har fått det och isåfall kan jag börja jobba redan på måndag. Sjukt. Hoppas verkligen att jag får det. Det hade varit så fruktansvärt skönt!

Examensarbetet är klart. Jag har gjort det till PDF och nu ska det bara skickas in också, men det får vänta tills imorgon när jag har fått svar på lite frågor från Margareta ang inlämningen. Allt är inte helt solklart. Men det är så skönt att vara klar. Nu har vi bara utställningen kvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *