Hundkurs

Var på hundkurs med Lilo idag. Det gick bra. Fast hon blir lite ofokuserad när det är massa hundar som skäller och leker runt omkring henne. Vilket är helt förståeligt. Det var andra kurstillfället, Max var med henne förra veckan när jag var i Göteborg. Vi har lärt oss av vårt misstag idag att vi måste ha med oss godare godis. Hon tyckte det var lite tråkigt med sitt gamla vanliga godis. Så vi fick några bitar köttbullar och frolic av instruktören. Sen luktade ju resten av godiset också gott =) Nu när jag också har varit med på en lektion ska vi träna mer med henne. Lite varje dag så att hon blir bättre till nästa gång. Lilo var så himla stor jämfört med dom andra hundarna. Det är ju en valpkurs. Där är en amstaff/pitbull, en chihuahua som är liten som en råtta och jättesöt, en pudelvalp och en mops som är helt sjukt söt. När instruktören skulle visa en av övningarna med honom så la han sig bara på rygg och rulla runt. Det är bara en liten boll. Lilo var stirrigast av alla fast än hon är typ äldst. Men hon var duktig ändå.

Nu ska vi ut på en längre promenad. Ta med oss lite kaffe och sätta oss i en park. Lilo får ta med ett ben också och kanske  en boll också. Man måste ju utnyttja såhär fina vårdagar =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *