Los animales salvajes

Uppdaterar lite om våra många djur. Det går framåt mellan Lilo och katterna. Jarvis håller ut liiite längre när Lilo buffar honom i sidan och slickar honom på örat. Men sen får han nog och rusar upp i fönsterkarmen samtidigt som Lilo stormar efter. Lego ser vi inte så mycket, men det har också blivit bättre. För någon kväll sen vågade han sig fram för att gosa med oss i soffan samtidigt som Lilo låg på golvet bredvid. Men så fort hon vaknar så sticker han igen. Jag vet inte hur lång tid det brukar ta innan dom vänjer sig, men det blir nog bättre. Det har trots allt inte ens gått två veckor.

I morse satt jag och Max och tittade på Animal Cops eller nåt och så skötte dom om en tik och hennes valpar och när valparna pep så blev Lilo helt till sig och sprang fram till tv’n och skällde och gnydde. Hon var sååå söt. Hon tittade på oss precis som om hon bad oss att göra något åt saken. Men valparna fick tillbaka sin mamma efter sin operation så det slutade bra och Lilo lugnade ner sig igen.

Hon hängde med oss till Mobilia tidigare idag. Det blev en ordentlig promenad för henne och jag gick in i djuraffären och köpte lite grejer. Bland annat ett pipdjur och schampo. Efter att ha gått i vattenpölar och legat på marken för att vänta på Max var hennes vita ben inte längre lika vita och hon hade en stor svart fläck på gumpen. Jag sa att hon kommer se ut som syster Doris om hon fortsätter så =). När vi kom hem blev det dusch och hon var jätteduktig. Hon var tveksam till att gå in i duschen och att stanna kvar. Men Max höll henne medans jag försökte komma åt över allt. Tricky, men det funkade. Stor hund i liten dusch är inte den bästa kombinationen. Efter duschen fick hon totalspratt och flög runt i lägenheten som en tornado. Nu har hon sovit i snart fyra timmar haha.

Gosdags för Jarivs och Max.

Totaldäckad hundis

Ser sådär bekvämt ut XD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *