Klänning

Nu har jag börjat sy på kläningen som jag ska ha på Charlottes och Andreas bröllop. Jag, mormor och mamma var nere i vävstugan för at klippa ut tyget och sen så började jag sy i måndags. Än så länge ser det bra ut. Det är trots allt den första “riktiga” saken jag syr. Eller jag har sytt fula saker innan, men inte såhär från ett mönster. Det är ganska krångligt att förstå vad dom vill att man ska göra. Hade till exempel ingen aning om vad ett insnitt och en stickning var. Tackar Google för hjälpen =). Men nu har jag som sagt kommit en bit på vägen (framstycket är nästan klart). Inledde det hela med att sy en nåldyna för att värma upp lite och vänja mig vid symaskinen (mormors gamls). Bilder kommer här.

Ska fortsätta sy lite idag hade jag tänkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *