Lilo

Idag är det en vecka sen vi hämtade hem Lilo och det är hur kul som helst. Det känns fotfarande lite som att vi passar någon annans hund =). Hon har fått träffa mormor och Emily och det gick bra, hon blev bara så himla glad och hoppade och studsade som en liten boll. Vi har testat att lämna henne själv några korta stunder när vi har varit nere och handlat och det går bra. Vad kunde inte höra att hon skällde men hon gnydde säkert lite, det brukar hon göra när bara en av oss går hemifrån. Vår närmsta granne är en tant på 84 år som knappt hör något, hon är den enda vi har pratat med på riktigt sen vi flyttade hit för 7 månader sen. Och eftersom hon knappt hör något så kan vi ju inte be henne lyssna om Lilo skäller något. Katterna börjar vänja sig vid henne nu. Jarvis är som han brukar igen och ligger och kelar med oss i sängen eller på golvet och han äter utan att titta sig omkring hela tiden. Lego är fortfarande lite misstänksam, men han äter ordentligt igen och vågar sig ut från garderoben lite mer. Han satt i mitt knä igår när jag satt vid datorn och traskade på magen på mig. Fast så fort Lilo kom gående så rusade han in under sängen. Lilo är jättesnäll mot dom. Hon kan bli lite ivrig ibland när Jarvis flyr från henne och vill med in under sängen eller upp i fönsterkarmen. Men hon lugnar sig snabbt.

Jarvis sitter på säkert avstånd och spanar på Lilo.

Hon älskar att springa i rasthagen och det ser så härligt ut när hon får sträcka ut benen ordentligt.

En glad liten Lilo.

PS: examensarbetet 90% är inlämnat nu. Sååå skönt. Nu håller vi tummarna på att vi inte blir totalsågade på opponeringen på torsdag/fredag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *