Dag tre

Köpte ordentliga matskålar till Lilo idag. Hon verkar gilla dom. Köpte plaque off också. Så jag slängde i lite i maten nu och hon glufsade i sig bättre än tidigare. Så det passade damen. Det luktade iiiinte gott, sjögräs och annat spännande. Men det är ju inte jag som ska äta det =). Hon lyckades dra sig ur halsbandet idag, men som tur var hade vi precis hunnit in i rastplatsen när hon blev alldeles ivrig och ville loss så snabbt som möjligt. Men nu känns det lite läskigt att veta att hon kanske gör det när vi är utanför också. Vi har liksom inte superpli på henne än. Men nästa söndag börjar vi på kurs med henne så det kommer förhoppningsvis bli lite bättre. Men hon verkar tycka att det är jättekul att lära sig saker och lär sig snabbt. Idag när jag var ute med henne så mötte vi ett par som sa att hon var så fin! Det är alltid kul att höra.

Bakade förresten ett till av recepten i bakboken som jag fick av mormor. Långpannans lov. Kommer dock inte ihåg vad dom hette nu. Men dom smakade gott i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *