Lilo är hemma

I natt kom vi hem med Lilo. Typ halv 1. Allting gick jättebra i bilen och hon låg hur snällt som helst. Det går hyfsat med katterna. Lilo vill leka med dem, men det vill inte katterna. Jarvis fräste helt sjukt högt åt henne vid ett tillfälle. Men hon är snäll mot dom iaf. Så jag tror att om dom bara får lite tid så ska dom nog vänja sig. Jarvis är mest nyfiken och Lego springer och gömmer sig under sängen.

Lilo fick fåret som jag köpte på Irland för några år sen. Det var katternas men jag tror det var lite för stort för dom. Men Lilo verkar gillar det iaf. Jag tyckte det var så passande att hon skulle få ett irländskt får eftersom hon kommer från Irland.

Hon är sjukt söt och jättekelen. Men hon gnydde en hel del i natt, känns som om jag inte har sovit någonting. Max gick in o la sig i vardagsrummet med henne för hon verkade lite orolig. Men hon traskade omkring ändå. I natt är det jag som vår ligga och hålle henne sällskap.

När jag kommer hem från skolan ska vi släppa henne lite i rastgården så hon får springa av sig, verkar ha sjukt mycket överskottsenergi. Hon studsar runt där hemma som bara den, hon ser ut som en liten kalv. Sjukt gulligt. Eftersom jag sitter i skolan nu har jag inga bilder med mig. Men jag hade tänkt lägga in lite bilder sen när jag har kommit hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *