Lilo blir vår.

På söndag hämtar vi hem henne! I Stockholm, vilket är lite drygt, att köra i 6 timmar. 12 och lite till fram och tillbaka. Men det är det lätt värt. Eftersom Max åkte till Stockholm idag skulle jag egentligen ha åkt upp själv antingen på lördag kväll eller söndag morgon. Men efter mycket priskollande insåg vi att det skulle bli billigast med hyrbil. Men kul att köra i 6 timmar helt själv… Tror inte det. Så jag frågade mamma (som kom hem från Stockholm idag…) om hon kunde tänka sig följa med och det kunde hon. Så det blir lite roadtrip med mamma, hämta Max hos Per, hämta Lilo och så hem igen. Det kommer bli en lång men förhoppningsvis rolig dag.

Jag och Max var och köpte koppel och hundmat tidigare idag. Så nu har vi det klart också. Tråkigt nog hade dom ingen biabädd inne i rätt storlek, men Christoffer skulle beställa hem en till oss, så vi får den nästa vecka. Lilo får nöja sig med att sova på ett täcke så länge.

Fortsättning följer… 😉

2 reaktioner på ”Lilo blir vår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *