Nästan vår

Anmält intresse på en hund hos Hundar utan hem. Lilo. Fick samtal från hennes jourmatte som sa att vi verkade passa väldigt bra till henne. Men hon som håller i allting är fast på Irland pga askan. Så hon ska höra av sig på onsdag när hon kommer hem och då får vi ett bestämt besked. Om vi blir godkända av henne kan vi kanske åka upp redan till helgen. Men jag har själv inte pratat med jourmatten utan bara Max har gjort det. Ska försöka ringa henne igen.

7 månader och jättesöt!

2 reaktioner på ”Nästan vår

    1. Ja, det verkar så =) Vi har lånat hem Hampus en gång och det gick ändå ganska bra. Dom var lite misstänksamma men inte arga iaf. Hoppas att jag kan låna hem honom en gång till innan vi ska hämta henne. Får klart besked på onsdag om vi blir godkända eller inte =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *